share this page:
facebook
tweetlinkedinpinterest
Job
Categories Close
loader
internet
Subcategories Close
loader

Vil du jobbe hjemmefra?

valid until: 09 Apr 2022date published: 09 Apr 2021

Chat med andre / Tjen penger

Ønsker du mer frihet og fleksibilitet i hverdagen din? Savner du mer tid til å nyte livet og dagene dine?

Jobb helt uten sjefer som maser og uten fast timeplan!

Ved å jobbe hjemmefra vil du ha muligheten til å tjene i snitt 4000 kroner (400€) per uke! Kun ved å chatte med andre mennesker.

Fordelene ved å jobbe som chatoperatør.

Ingen å rapportere til.

Vær din egen sjef og jobb når det passer deg. Mer frihet og total uavhengighet. Du bestemmer selv din egen timeplan og hvordan dagene dine ser ut.

Arbeid fra hvor du vil.

Hva med å jobbe fra sofaen, din favorittkafé eller mens du reiser verden rundt? Du kan logge deg på fra hvor som helst. Så lenge du er norsk, spiller det ingen rolle om du bor i Norge eller i utlandet.

Vi betaler deg ukentlig.

Du bestemmer selv hvordan din ukentlig lønnsslipp vil se ut, dine ambisjoner og innsats avgjør hvor mye du vil tjene!

Fleksibelt arbeid.

Som frilanser er det helt opp til deg hvor mye du ønsker å jobbe, du bestemmer arbeidsmengden din selv.

Ingen tidligere erfaring nødvendig.

Vi tilbyr full opplæring fra første dag, og vi har et supportteam klare til å hjelpe deg online døgnet rundt.

Hvordan virker det?

Som chatoperatør er din jobb å svare på meldinger på et fantasibasert tekst nettverk for voksne nordmenn. Meldingene er fra ekte mennesker og omhandler alle slags typer hverdagslige emner.

Du kommer til å bli tildelt forskjellige roller, ut fra hva kunden ønsker og vil. Temaer du vil prate om vil være forskjellig fra kunde til kunde, men typiske emner er jobb, arbeid, kultur, været, forhold, relasjoner til familie, reise osv. Det snakkes også om mye drømmer og fantasier.

Dette er en flott mulighet til å hjelpe mennesker som er ensomme og som ønsker noen å prate med via tekstbasert chat.

Det er ingen bruk av kameraer eller lyd involvert. Nødvendig opplæring vil bli gitt før du begynner.

Før du søker

Du må beherske norsk bokmål flytende

Du vil snakke med nordmenn, de forventer derfor at du kan formulere deg på norsk. Det er derfor viktig at norsk er ditt førstespråk. Vi vil gjøre en grunnleggende test for å kontrollere norskkunnskapene dine som en del av søknadsprosessen.

Du må være minst 18 år gammel

Vi godtar ikke at mindreårige jobber på vår chat-plattform. Vi kan heller ikke utbetale til noen som er under 18 år. Det er derfor nødvendig for oss å verifisere din alder gjennom et gyldig ID som en del av søknadsprosessen.

Du trenger en PC eller bærbar PC.

For å være en effektiv chatoperatør må du ha tilgang til en PC som du kan jobbe fra. Enheten kan være veldig grunnleggende, og det er ikke behov for at den har kamera. Mac eller Windows spiller ingen rolle.

Du trenger tilgang til pålitelig internetforbindelse

Alt arbeid gjøres online tilkoblet via internett. Jo mer stabil internettforbindelsen din er, desto bedre vil opplevelsen din være å jobbe som en chatoperatør.

Du trenger ingen tidligere erfaring

Vi lærer deg alt du trenger å vite, vårt supportteam er tilgjengelig døgnet rundt mens du jobber. Vi kommer ikke til å be om din CV i søknadsprosessen.

Du trenger gyldig ID.

En viktig del av søknadsprosessen er verifisering av ditt ID-bevis. For å lovlig tillate deg å jobbe på vår plattform må vi sjekke at du er den du sier, er over 18 år og at vi vet hvem vi skal utbetale penger til. Verifiseringen vil gjennomføres online av et eksternt firma som er spesialisert innenfor ID verifisering.

Hvordan søke?

Hvis dette høres ut som noe for deg, vennligst følg denne linken for å søke: https://norwegians-work-from-home.com/?ref=jobboard&utm_medium=N1Ads&utm_source=http://www.n1ads.com/freeadsCountry/Norway/free-classifieds.aspx&utm_campaign=Template1

Contact

e-mail: jobbhosnwfh@gmail.com

web site: https://norwegians-work-from-home.com/

Make your ad VIP for one month. Click HERE for more details:
MAKE VIP

You may also view these ads:

Post Your Free Ads On Our Classified Website Post Your Free Ads On Our Classified Website

Post Your Free Ads On Our Classified Website

Job » internet
India

India's largest classified website www.instaadsdekho.com . Buy and sell everything from used cars to mobile phones and computers, or search for property, jobs and more. Ads by 9474425752 - Advertiser GYU19478TRM

date: 11 May 2021 - 11 May 2022

Work Hassle Free Work Hassle Free

Work Hassle Free

Job » internet
India » Lucknow

If cabs and work clothes are a hassle, we offer you a golden opportunity to work with us in the comfort of your own home. Here, you get to work for just about two hours each day, but you get a decent salary of 20,000 to 40,000 each month. For more details visit us at http://www.tfgholidays.in or Contact us at.Name : ReshuNumber : 8218714044TFG Vacations India Pvt. Ltd.

date: 11 May 2021 - 11 May 2022